Hubspot: Het gratis CRM voor elk bedrijf

Het CRM van Hubspot is veel meer dan enkel een tool om jouw contacten te beheren. Hubspot CRM is een pakket wat gebruikt wordt door iedereen in een bedrijf. Marketing, sales, customer service, managers en bedrijfsleiders vinden er een pak handige toepassingen in. Alles op 1 centrale plaats.

Hubspot CRM voor…

1. Zaakvoerders

Beheer en organiseer je contacten in een krachtige, makkelijk bruikbare database. Gedaan met stapels visitekaartjes. Of rommelige Excels. Verzamel je data voortaan op één plaats. Hubspot CRM leggen we snel uit en is erg eenvoudig om in te werken. Van sales pipeline tot het bekijken en analyseren van je websitetrafiek. 

2. Managers

Perfect om teams en medewerkers te laten samenwerken. Dankzij de technologie van Hubspot verhoog je de efficiëntie van jouw team. Marketing zet slimme formulieren op jouw site, bezoekers vullen die in en geven zo sales de instroom waar ze om smachten. Verkoop meer en efficiënter met dit CRM als basis. 

3. Sales

Met Hubspot krijgen prospecten of leads de kans niet meer om tussen twee stoelen te vallen. Niemand glipt nog door de mazen van het net dankzij het CRM gekoppeld aan de sales pipeline. Perfecte opvolging met telefoongesprekken, emails, meetings direct geboekt in jouw agenda,... Je spaart tijd uit en je krijgt zeer waardevolle inzichten.

4. Marketing

Krijg nieuwe leads binnen en laat je database groeien. Als marketeer wil je je meerwaarde voor het bedrijf aantonen. Je bent niet langer een kost, maar een asset. Gekoppeld aan het Hubspot CRM is de marketing hub. In geen tijd kan jouw team aantonen wat je betekent voor het bedrijf.

5. Service

Alle communicatie en het volledige traject van een klant in één centraal systeem. Je weet dus perfect wat de heikele punten zijn, waar de oplossing kan liggen en hoe je die klant kan contacteren. Makkelijk bereikbaar in een intuïtief systeem. Je hebt het Hubspot CRM in enkel minuten volledig onder de knie.

Hubspot voor jouw bedrijf? Come on!

Boek een adviesgesprek met Kristof

Wij delen graag
wat wij weten