Medior/Senior Online Marketeer

Werk je al als Online Marketeer bij een agentschap? Wil je niet het risico lopen om van werk te veranderen? Stop dan per direct met lezen. Anders wordt de kans plots toch wel zeer groot dat je verlegt.

Twee mogelijke reacties hierop: “Oh gij blaze” of gniffel gniffel. Even een korte situatieschets - we zouden er een dia-avond van kunnen maken maar doen we niet. 2020 beginnen Kristof en Pieterjan sjette te geven. We doen het met ons tweetjes was de belofte aan onszelf, maar we konden geen nee zeggen tegen Mathieu en Mathieu kon geen nee zeggen tegen ons. Met als resultaat: September 2022: Kristof en Pieterjan en Mathieu geven sjette. Beetje teveel want enter

 

Wilke en Lore. (Die enter was er dus te veel en nu klopt de lay-out van de tekst niet meer). Twee dulle grieten brengen de geslachtsstand op 3-2. Geestig, tof, leute alom. Vraag ze gerust zelf of ze content zijn. Ik zet even de linkjes naar hun LinkedIn-profiel erbij. 

Dus ja, nu zoeken we collega nummer 6. Dat wil zeggen dat we nog net in een Renault Espace passen. Dat wil zeggen dat we nog meer leute gaan hebben. Dat wil zeggen dat je de stand op 4-2 kan brengen. Dat wil zeggen dat je de stand op 3-3 kan brengen. 

We we we we we waag uw kans. Allez Rrrrrrouler!

Wat we kunnen bieden

 • Harde dollars (als de Chinezen de werelddominantie in handen hebben, kunnen we desgewenst ook uitbetalen in yuan) - we hanteren nog steeds een compleet transparant loonbeleid. En het glazen plafond heeft bij ons nooit bestaan.
   

 • Binnenkort (alles hangt af van architecten en aannemers) een spiksplinter nieuw kantoor (waar je nog je zegje over kan doen als je rap genoeg bent). Waardoor we de optie zullen kunnen bieden om op kantoor (Roeselare) of thuis te werken. Volledig up to you. Momenteel werken we alle vijf 100% van thuis.
   

 • 40 uur per week knallen we. 10% daarvan mag je zelf invullen - al moet het van dicht of van ver toch te maken hebben met je job. Omdat je zo hard spettert, elke dag opnieuw, geven we in ruil 32 dagen verlof. Volledig zelf te kiezen. We hebben geen collectieve congé. Dus Thailand aan rock bottom prijzen here you come!
   

 • Afwisseling. We hebben een engagement tegenover onze klanten. We werken maar voor 1 klant per sector. Voor jouw rol betekent dit dus een pakket aan klanten wat heel divers is.
   

 • Autonomie als in: jij kiest. Jij kiest wanneer je werkt en wanneer je niet werkt. Let wel, als je meetings hebt met klanten, dan moet je overeenkomen met de klant. Maar anders kan je alles regelen voor de perfecte work-life-balance.
   

 • Breincellen. Per 100 gram. Maar meestal toch eerder in de vorm van opleidingen, seminars etc. Iedereen krijgt een opleidingsbudget dat je naar eigen verlangens kan inzetten.

Wat jij kan geven

 

 • Wild zouden we worden als je alle boxes tickt: onder andere ervaring in een agency.
   

 • Als we dan toch mogen dromen: je baan vinden in, vooral het marketingdeel van, Hubspot (ads, mails, workflows, noem maar op), zou ook een serieus kickstart betekenen.
   

 • Bovengemiddelde kennis van SEO, SEA, LinkedIn Ads: als er zoveel mogelijk gemixt en gematcht kan worden is het van ons part ook een match.
   

 • Jouw JA-woord voor het einde van het jaar. Want de planning van 2024 staat al vol ongeduld aan te schuiven…

Met deze fistongs moet het natuurlijk ook klikken

Wilke

"Aan de slag gaan bij In The Lead was voor mij een echte verademing. Het vertrouwen die je meteen krijgt, de variatie aan klanten en taken en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Een echt totaalpakket!"

Mathieu

"Bij In The Lead krijg je enorm veel vrijheid en zelfstandigheid. Als online marketeer beheer je je eigen klanten (en daar zitten enkele zotte tussen) en zet je je elke dag in om de vooropgestelde doelen te behalen. Daar doe ik het in the end voor. Want het geeft enorm veel voldoening als je resultaten boekt voor jouw klanten en je efforts geapprecieerd worden."

Lore

“Hier komt normaal de quote van Lore. Maar zij is momenteel op verlof, midden september. Dat koos ze zelf. Want dat kan gewoon bij In The Lead.”

Hoe gaan we nu verder?

 • We trekken naar een café

 • Daar drinken we wat pintjes

 • We vallen elkaar in de armen

 • En beloven elkaar voor de eeuwigheid trouw

 • En als je sperteldronke bent tatoeëren we ons logo op je linkse bovenbil.


Stond ook in onze vorige vacature. Eerlijk is eerlijk: het is meer Arhus, de Roeselaarse bibliotheek, geworden dan een café. Serieus: contacteer ons, we gaan discreet zijn. We spreken af en is er na dit eerste gesprek interesse langs beide kanten, spreken we nog eens af. Dan gaat het om ons transparant loonbeleid en de match in ons team. En dan beslissen we. Lang hoeft dat allemaal niet te duren.

Solliciteer hier

Wij delen graag
wat wij weten